Maj Menu

Forretter

Dampet hvide asparges
Luftig sauce, vendte salater samt friskpillet rejer
125.00

Sprødstegt forårsruller
m/ grønt m. chipotle, krydderurter & mango coulis.
98.00

Rørt Makrel
Rørt cremefraiche, urter, knas og grøn olie
98.00

Friteret rillette
Spejlæg, syltet sennepskorn & rødvin sauce
110.00

Hovedretter

Ølbraisseret vikingkølle
Grov kartoffelmos, grønne asparges, svampe samt sauce
225.00

Bøf Bearnaise
Rib-Eye 250. gram
Sauce bearnaise, grønne bønner & sprøde fritter
320.00

Stegt Torsk
Gulerodspure, hjertesalat, bacon, merian, ristet petit kartofler, hvide aparges & rognsauce
225.00

ROEDS OKSEBURGER. 180.00


Dessert

Creme Brûlèe
m/ sorbet
98.00

Chokolade Fondant
Rabarber & lakrids is
98.00

Danske rabarber
Hvid chokolade & nødder
98.00

Oste
4 stykker ost med knas & sødt
110.00

Månedens 3 retters menu

Røget Makral
Rørt cremefraiche, urter, knas & grøn olie

Ølbraisseret vinkingkølle
Grov kartoffelmos, grønne asparges, svampe & sauce

Danske rabarber
Hvid chokolade & nødder

350 kr.-
Vinmenu 239 kr,-