Aften på ROEDS
Forretter
Svampetoast på Brioche, havgus & trøffel 98
Vildt Carpaccio m. gammelknas, pinjekerner & brombær vinaigrette 110,-
Helleflynder m. fiske fumè, crutons & blegselleri. 130,-
ROEDS rørte tatar med rødløg, kapers, chornichons, estragon, tabasco. hertil pommes frites, æggeblomme 260,-
Bøf Bearnaise m. bønner og sprøde fritter. 350,-
Dagens fisk på crouton m. skprzonerod, kål & muslinge blanquette 270,-
Braisseret Kalvespidsbryst rodfrugter, svampe, sauce & pommes anna. 260
ROEDS Vegetar 250,-
Dessert.
Bounty Dessert 98,-
Creme Brulèe med sorbet 110,-
Blommer i Madeia, mazarn & chokolade 98
Oste – 4 stk med garniture samt hjemmelavet knækbrø 130
Brasserie Menu
Svampetoast på Brioche, havgus & trøffel
Braisseret Kalvespidsbryst m. årstidens rodfrugter, svampe, sauce og pommes anna
Blommer i Madeira, mazarin & chokolade
2 retter 350 eller 3 retter 385,-
( man kan udskifte til dagens fisk som hovedret i menuen )