Maj Menu
Forretter
Dampet hvide asparges
Luftig sauce, vendte salater samt friskpillet rejer
125.00
Sprødstegt forårsruller
m/ grønt m. chipotle, krydderurter & mango coulis.
98.00
Rørt Makrel
Rørt cremefraiche, urter, knas og grøn olie
98.00
Friteret rillette
Spejlæg, syltet sennepskorn & rødvin sauce
110.00
Hovedretter
Ølbraisseret vikingkølle
Grov kartoffelmos, grønne asparges, svampe samt sauce
225.00
Bøf Bearnaise
Rib-Eye 250. gram
Sauce bearnaise, grønne bønner & sprøde fritter
320.00
Stegt Torsk
Gulerodspure, hjertesalat, bacon, merian, ristet petit kartofler, hvide aparges & rognsauce
225.00
ROEDS OKSEBURGER. 180.00
Dessert
Creme Brûlèe
m/ sorbet
98.00
Chokolade Fondant
Rabarber & lakrids is
98.00
Danske rabarber
Hvid chokolade & nødder
98.00
Oste
4 stykker ost med knas & sødt
110.00
Månedens 3 retters menu
Røget Makral
Rørt cremefraiche, urter, knas & grøn olie
Ølbraisseret vinkingkølle
Grov kartoffelmos, grønne asparges, svampe & sauce
Danske rabarber
Hvid chokolade & nødder
350 kr.-
Vinmenu 239 kr,-


