Aften på ROEDS

Forretter

Svampetoast på Brioche, havgus & trøffel 98

Vildt Carpaccio m. gammelknas, pinjekerner & brombær vinaigrette 110,-

Helleflynder m. fiske fumè, crutons & blegselleri. 130,-

ROEDS rørte tatar med rødløg, kapers, chornichons, estragon, tabasco. hertil pommes frites, æggeblomme 260,-

Bøf Bearnaise m. bønner og sprøde fritter. 350,-

Dagens fisk på crouton m. skprzonerod, kål & muslinge blanquette 270,-

Braisseret Kalvespidsbryst rodfrugter, svampe, sauce & pommes anna. 260

ROEDS Vegetar 250,-

Dessert.

Bounty Dessert 98,-

Creme Brulèe med sorbet 110,-

Blommer i Madeia, mazarn & chokolade 98

Oste – 4 stk med garniture samt hjemmelavet knækbrø 130

 

 

 

Brasserie Menu 

Svampetoast på Brioche, havgus & trøffel

Braisseret Kalvespidsbryst m. årstidens rodfrugter, svampe, sauce og pommes anna

Blommer i Madeira, mazarin & chokolade

2 retter 350 eller 3 retter 385,-

( man kan udskifte til dagens fisk som hovedret i menuen )